Monday, 28 Sep 2020

Linje me autobus Gjeneve- Gjilan

Linje e rregullt me autobus Zvicerr-Kosove

Qytetet e nisjesVendi i nisjesKoha  e nisjes
GjeneveStacioni i autobuseve09:00
LausanneP+R Vélodrom09:30
BernCar-Terminal Neufeld11:30
SolothurnGrenchen 12:30
ZürichHbf. Stacioni autobuseve15:00
St. GalenHbf., ZOB17:00
Arritja te nesermen
PresheveStacioni autobuseve14:30
BujanovcStacioni autobuseve15:00
GjilanStacioni autobuseve15:40
FerizajRestorant Dani16:10
PrishtineStacioni autobuseve17:30
PrizrenStacioni autobuseve18:30

Autobuset nga Zvicrra per ne Kosove nisen cdo te marte dhe premte, kthimet nga Kosova jane te merkureve dhe shtuneve.

Post Comment