Friday, 24 May 2024

Udhetime me autobus Dortmund – Gjilan

Linje e rregullt nga Gjermania per Kosove

Ditet e nisjeve Te merkureve dhe shtuneve  
Qytetet e nisjes Vendi i nisjes Koha  e nisjes
Dortmund Hbf., ZOB 05:00
Essen Hbf., ZOB 05:30
Düsseldorf Hbf., ZOB 07:00
Köln Aeroport Terminal 2, ZOB 08:00
Frankfurt Hbf., ZOB 11:00
Mannheim Hbf., ZOB 12:00
Stuttgart Aeroport, ZOB 15:00
Ulm Böfingen ZOB 16:30
München ZOB, an der Hackerbrücke 18:30
  Arritja ne nesermen  
Bujanovc Stacioni autobuseve 14:30
Gjilan Stacioni autobuseve 15:00
Prishtine Stacioni autobuseve 16:30
Peje Stacioni autobuseve 17:30
Deqan Stacioni autobuseve 18:00

Nisjet nga Dortmund per Gjilan behen cdo te merkure dhe shtune nepermjet Hungarise, kthimet nga Gjilani jane ne ditet e njejta

One Comment

Post Comment